☆☆☆☆☆ Een mooi, schoon, gezellig huisje. Omheind voor de hondjes. Alles was aanwezig. Lekker tot rust gekomen. Goed contact met de eigenaar. Zeker een aanrader!

☆☆☆☆☆ Heel ontspannen week gehad ondanks het slechte weer. Zalige, gezellige Chalet met alle nutsvoorzieningen. Mooie badkamer. Goed omheinde tuin. Onze chihuahua's zijn niet ontsnapt 😊 wifi en Chroomcast aanwezig is ook een pluspunt. Heel handig was de informatie map. De Chaamse bossen waren leuk. Het pannenkoekenhuisje De steengroeve een echte aanrader. Bedankt Kitty voor […]

☆☆☆☆☆ Net een heel fijn en rustig weekendje gehad. Chalet is tip top in orde . Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Leuke ontvangst en chalet al lekker warm bij aankomst. Afgesloten tuin is een pluspunt voor gasten met honden of kleine kinderen. Ook leuke attentie voor ons en de hondjes .

☆☆☆☆☆ Genoten met de grote G, prachtige streek , super fijne ontvangtst en een lekkere attentie ook voor Jefke , echt een aanrader , bedankt voor het fijne verblijf!!!

☆☆☆☆☆ 4 september 2023 Een week verbleven in het huisje van Kitty en Sander. Super genoten van de rust. Heel gezellig en net huisje. Alles was aanwezig. Fijn kunnen vissen 🎣 aan de vijver. Zeker voor herhaling vatbaar.

☆☆☆☆☆ Vorige week bij Sander en Kitty in hun huisje gelogeerd Prima schoon gezellig huisje met alles aanwezig. Het weer zat wat tegen anders kon je heerlijk overdekt buiten zitten. 'n aanrader voor mensen die van rust houden.

☆☆☆☆☆ Wat een ontvangst zeg super gastvrij.Mooi weer goed omheinde tuin en heerlijk bed en super lekkere tuin we hebben onwijs leuke dagen gehad Bedankt!

***** sterren In juli hebben wij een heerlijke week gehad, ondanks het sterk wisselende weer. Heerlijk de omheinde tuin voor onze golden retriever dit is voor ons een grote plus. Het huisje is perfect en echt alles is aanwezig, zelfs kooltjes voor de bbq. Het overdekte terras achter in de tuin, is een heerlijk privé […]

Voor het 2e jaar op rij hebben wij weer Genoten in Weelde. Geweldig. Een compleet en stijlvol ingericht chalet met een omheinde tuin. Onze Joey heeft ook genoten. Fijne fietsroutes en daarna relaxen in de heerlijke tuinstoelen. Is het te warm, dan even afkoelen met de airco in de woonkamer. Petje af voor Kitty en […]

***** sterren Wat een prachtige chalet hebben jullie. We hebben genoten van alles, de luxe inrichting, heerlijke bedden, de airco, de tuin waar elk moment van de dag wel ergens schaduw of zon is. En natuurlijk de omheinde tuin onze honden hebben er ook van genoten.