☆☆☆☆☆ Genoten met de grote G, prachtige streek , super fijne ontvangtst en een lekkere attentie ook voor Jefke , echt een aanrader , bedankt voor het fijne verblijf!!!

☆☆☆☆☆ 4 september 2023 Een week verbleven in het huisje van Kitty en Sander. Super genoten van de rust. Heel gezellig en net huisje. Alles was aanwezig. Fijn kunnen vissen 🎣 aan de vijver. Zeker voor herhaling vatbaar.

☆☆☆☆☆ Vorige week bij Sander en Kitty in hun huisje gelogeerd Prima schoon gezellig huisje met alles aanwezig. Het weer zat wat tegen anders kon je heerlijk overdekt buiten zitten. 'n aanrader voor mensen die van rust houden.

☆☆☆☆☆ Wat een ontvangst zeg super gastvrij.Mooi weer goed omheinde tuin en heerlijk bed en super lekkere tuin we hebben onwijs leuke dagen gehad Bedankt!

***** sterren In juli hebben wij een heerlijke week gehad, ondanks het sterk wisselende weer. Heerlijk de omheinde tuin voor onze golden retriever dit is voor ons een grote plus. Het huisje is perfect en echt alles is aanwezig, zelfs kooltjes voor de bbq. Het overdekte terras achter in de tuin, is een heerlijk privé […]

Voor het 2e jaar op rij hebben wij weer Genoten in Weelde. Geweldig. Een compleet en stijlvol ingericht chalet met een omheinde tuin. Onze Joey heeft ook genoten. Fijne fietsroutes en daarna relaxen in de heerlijke tuinstoelen. Is het te warm, dan even afkoelen met de airco in de woonkamer. Petje af voor Kitty en […]

***** sterren Wat een prachtige chalet hebben jullie. We hebben genoten van alles, de luxe inrichting, heerlijke bedden, de airco, de tuin waar elk moment van de dag wel ergens schaduw of zon is. En natuurlijk de omheinde tuin onze honden hebben er ook van genoten.

***** sterren Een weekend met onze hondjes verbleven in dit heerlijke vakantiehuisje. Alles schoon, compleet en verzorgd. Goede omheining rond de tuin. Groot pluspunt omdat het zo warm was, de airco! 😉

Wat een geweldig chalet!!! Alles is aanwezig en het is heel rustig. Schoon, gezellig, we hebben genoten. Zeker aan te bevelen!!!

Wat een geweldig chalet!!! Alles is aanwezig en het is heel rustig. Schoon, gezellig, we hebben genoten. Zeker aan te bevelen!!!